delivery header Transport gratuit pentru comenzi de peste 250 RON

Cafele gourmet Cafe Cult din Hamburg
În prăjitoria din Hamburg Germania, maeștrii prăjitori rafinează cafelele gourmet excepționale în cafele premium de clasă superioară. Din 2004, "Café Cult" este sinonimă cu cea mai înaltă plăcere a cafelei...
Cele mai bune cafele verzi din întreaga lume sunt prăjite cu grijă până la perfecțiune în prăjitoarele noastre cu tambur: De la cafele organice la rarități nou descoperite direct din țările de origine și până la tendințele actuale. Rafinăm cafele verzi rafinate rapid și flexibil și îi încântăm pe fanii Café Cult din întreaga lume. Gama de cafea Café Cult include acum peste 100 de sortimente selectate. Fiind mereu în căutare de completări exclusive la această gamă, prăjitorii de cafea sunt, de asemenea, încântați să vă ofere rarități absolute, cum ar fi Kopi Luwak, Jacu Bird și Skybury. Nu trebuie ratate nici bunătățile cu arome, de exemplu Chocolate Orange, Strawberry Cheescake sau cele de sezon, cum ar fi Gingerbread sau Lumumba.

Toate specialitățile sunt oferite în cutii decorative elegante și moderne, cu pungi de 250 g cu supapă de presiune, precum și în pungi resigilabile

Filozofia Cafe Cult: Cea mai înaltă calitate

Atunci când se crează cafelele premium, se urmărește un principiu director major, și anume calitatea. Numai cafelele gourmet aromate și de înaltă calitate alcătuiesc sortimentul fin și bine pus la punct. Nu se acordă atenție doar cultivării de primă clasă, pentru că doar așa se poate obține un rezultat de înaltă calitate, ci și prospețimii absolute a cafelei verzi atunci când ajunge în Germania. Bineînțeles, în prim-plan se află și manipularea atentă și apreciată a cafelei, precum și grija absolută și tradiția de prăjire experimentată.

O lume complet nouă de gusturi se deschide în fața băutorilor de cafea atunci când savurează cafelele noastre selectate din plantații, cele mai bune amestecuri de cafea și specialitățile de cafea aromatizată. Suntem siguri că gustul și aroma acestor cafele excepționale de calitate superioară vă vor transforma în curând într-un băutor convins.

Încearcă-l pentru tine acum de la delimag!

Coşul meu
Transport gratuit pentru comenzi de peste 250 RON
Empty cart icon
Coşul tău este gol
Subtotal: RON
Transportul şi discountul vor fi calculate pe pagina de comandă
Comandă
Alege limba
Termeni şi condiţii