delivery header Transport gratuit pentru comenzi de peste 250 RON

Demeter Chocolate
Demeter Chocolate este o afacere de familie care produce ciocolată artizanală foaaarte delicioasă


Demeter Chocolate este o afacere de familie care produce ciocolată delicioasă, premiată la nivel internațional, de calitate superioară. Cea mai importantă misiune a lor este de a pune la dispoziția tuturor ciocolată, bomboane și bomboane de crăciun de calitate superioară și de a readuce pe piață internațională adevărata cultură a consumului de ciocolată. Ciocolata este făcută artizanal și ambalată în propria fabrică de ciocolată, iar dumneavoastră o puteți cumpăra din magazinul nostru online și din magazinele partenerilor noștri!

La început, gama de produse includea doar batoane de ciocolată presărate cu fructe liofilizate și câteva bomboane. Ulterior, a fost extinsă gama pentru a include ciocolată aromată, produse de sezon și mai multe bomboane. Ciocolatele demeter au câștigat mai multe competiții internaționale (Great Taste, International Chocolate Awards) și naționale în Ungaria (Hungarian Artisanal Good).

Dar cel mai important pentru noi este feedback-ul pozitiv și satisfăcut pe care îl primim zilnic de la clienți, care ne inspiră să continuăm să oferim produse de înaltă calitate, de calitate superioară.


Coşul meu
Transport gratuit pentru comenzi de peste 250 RON
Empty cart icon
Coşul tău este gol
Subtotal: RON
Transportul şi discountul vor fi calculate pe pagina de comandă
Comandă
Alege limba
Termeni şi condiţii